Legyél fittebb közösségi kocogás

Sziasztok Életmódváltók!

 

A Legyél fittebb 2018-ban életmódváltó program március 1-jén indult, így nagyjából a felénél tartunk, hiszen május 31-ig fognak tartani a kihívások.

Hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást, április 13. péntekre meghirdettünk egy laza tempójú, 1,5 km-es futást. A lelkes tagok az Agoránál gyülekeztek, ahol rövid regisztráció után Gula Gabriella vezetésével bemelegítés következett.

Miután kellőképpen lazákká váltak az izmok, elindult a futás az Árpád utca – Mátyás király út vonalán. A tempó nem volt megerőltető, mindenki vidáman tudta teljesíteni a távot.

 

Ezután egy rövid nyújtás következett, majd az ígéretünkhöz híven a jelenlévők megkapták a közösségi kocogásért járó dupla matricájukat a pontgyűjtőfüzetbe.

Nagy örömmel láttuk, hogy többeknek már elég szép számmal gyűltek össze matricái – bizonyítva ezzel a tulajdonos aktivitását. Ezután még beszélgettünk az életmódváltásról, receptekről, egészséges alapanyagokról és mozgásról is.

Ha szeretnél eljönni a következő alkalomra, akkor figyeld a Facebook csoportunkat, ahol hamarosan jelentkezünk a következő esemény részleteivel.

Köszönjük azoknak, akik eljöttek, nagyon jó volt veletek találkozni!

 

Gabi és Csilla
a Legyél fittebb csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.