Lezajlott a Legyél fittebb 2018-ban! életmódváltó program nyitórendezvénye

Sziasztok Életmódváltók!

 

Március 1-jén a Dorogi József Attila Művelődési Házban megtartott nyitórendezvénnyel kezdetét vette a Legyél fittebb 2018-ban! életmódváltó program.

A jó hangulatú eseményen majdnem hatvanan vettétek át az induláshoz szükséges tagi kártyát, a matricagyűjtő füzetet és az összetartozást szimbolizáló  technikai pólót.

A gyülekező után kóstoltatást tartott Árvai Brigitta, a Léna Kedvencei Cukrászda tulajdonosa, valamint Lisztes Viktor és Lisztesné Szerencsés Judit, akik a Menta Bioboltot vezetik. Sok egészséges finomságot kóstolhattak meg a  résztvevők.

Az estet Kovács Csilla nyitotta meg, aki ismertette a programot, majd elmondta, a résztvevők segítséget kapnap az étrendhez, a mozgáshoz, megismerhetik az életmódváltáshoz szükséges alapvető szabályokat, de a kitartást nekik kell hozzátenniük. Ezen áll majd a program sikeressége.

Ezután Szekér Zoltánnal, a program ötletgazdájával, a Dorogi Sport igazgatójával arról beszélgettek, hogyan is lett az ötletből valóság.

Majd következtek a szakértő vendégek előadásai. Bognár Erika dietetikus az egészséges táplálkozásról, alapanyagokról tájékoztatta a jelenlévőket.

Dr. Bakanek György, életmód-szaktanácsadó orvos a mozgás élettani hatásait, a leggyakoribb buktatókat és érdekfeszítő példákat mutatott be.

Körmöczi Renáta a programban választható mozgásformákat ismertette a résztvevőkkel.

Reméljük mindenki jól érezte magát és sikerül egy igazi közösséget kialakítanunk, amelyben a 90 nap elteltével mindenkinek sikerül elérni a céljait és egészségesebben élni.

Nagyon köszönjük a programban résztvevő partnereknek a közreműködést és a segítséget, amit nyújtanak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.