Interjú dr. Tittmann Judittal, a Legyél fittebb 2018-ban! program orvos szakértőjével

Sziasztok Életmódváltók!

Ma dr. Tittmann Judittal, a program orvos szakértőjével készítettünk interjút, aki elmondja, miért döntött úgy, hogy támogatja a kezdeményezésünket.

 

Mutatkozz be néhány mondattal kérlek!

Dr. Tittmann Judit vagyok, több mint 5 éve praktizálok háziorvosként Dorogon. 2015-ben természetgyógyászatból illetve gyógynövénytanból szereztem szakképesítést és 2016 óta az Országos Sportegészségügyi Intézet sportorvosaként is dolgozom.

Miért támogatod a Legyél fittebb 2018-ban! életmódváltó programot?

Az életemnek mindig szerves része volt a mozgás és az egészséges életmód. Meggyőződésem, hogy a jó közérzet, a betegségek megelőzése majd ezek kezelése nem valósítható meg a rendszeres fizikai aktivitás és a megfelelő táplálkozás nélkül. Ezért örömmel vettem a felkérést, hogy segítsem a Legyél fittebb 2018-ban! programot. A program legfőbb célkitűzését abban látom, hogy a résztvevők mindennapi rutinjának részévé váljon a helyes életmód.

Kiknek ajánlod a programban való részvételt?

Véleményem szerint vonzó lehet a program bárkinek, legyen akár elhivatott egészséghívő, akár útkereső még. Mindenkit szeretettel várunk, aki közösséget keres, hogy megossza a mozgás örömét, kérdéseit és tapasztalatait hasonló gondolkozású társaival.

Hogyan fogod segíteni a résztvevőket?

Bár sok helyen sok mindent hallhatunk, olvashatunk ebben a témában, úgy gondolom nem lehet eleget beszélni az életmód jelentőségéről. Igyekezni fogok ebben a nagy információhalmazban iránymutatást adni. Zárt csoportos foglalkozás alkalmával közösen fogjuk a résztvevőkkel megtalálni a helyes utat az életmódváltás útvesztőjében. A tudatosság alapja a megértés, így szeretném megismertetni az egyes mozgásformák szervezetre gyakorolt hatásait és a helyes táplálkozás alapjait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.