Boros Andrea bemutatja a WALKenergie-t

Sziasztok Életmódváltók!

Ma Boros Andreával beszélgettünk, az Energy Fitnessben WALKenergie órákra vár benneteket.

 

Mióta tölti ki a mindennapjaidat az edzés és a mozgás?

16 éve tartok személyi és csoportos edzéseket. 11 évig spinninget oktattam, jelenleg – már 5 éve – WALKenergie órákat tartok az Energy Fitnessben.

Kiknek ajánlanád ezt a mozgásformát?

Minden korosztálynak ajánlott. Súly függvényében (a szalagot a saját testsúllyal kell hajtani) 13 éves kortól akár egészen 99 éves korig várjuk a vendégeket 🙂 Ha a betegségeket nézzük, különösen javasolt az érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség esetén, mivel az órán sétálunk, és a pulzuskontroll segítségével kordában tartható a szív munkája. Az ízületi problémák esetén – edzőtársammal együtt mindketten térdproblémákkal küzdöttünk korábban – azt figyeltük meg, hogy a megdöntött felületen való séta segített a gondunkon és a tüneteink enyhültek.

Miért csatlakoztatok a Legyél fittebb 2018-ban! programhoz?

Elsősorban azért, mert az a célunk, hogy minden ember mozogjon. A mi célközönségünkbe azok tartoznak, akik eddig még nem sportoltak. Azt vettük észre, hogy egyre több olyan középkorú férfi és nő van, akik rengeteget dolgoznak, bele vannak fásulva ebbe a pörgésbe és nem pihennek. Egy nap aztán ráébrednek, hogy gáz van. Őket szeretnénk mozgásra ösztönözni. Szerencsére manapság egyre többen találkoznak a mindennapos sportolás fontosságával és egészségügyi hatásaival akár a médiában, akár az orvosoknál.

A Legyél fittebb 2018-ban! program célja az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatása és az egészséges életvitel beépítése a mindennapokba, amivel mi maximálisan azonosulni tudunk, ezért veszünk részt benne.

Milyen kedvezményeket biztosítatok a program résztvevőinek?

Az Energy Fitnessben 10 % kedvezményt kapnak a résztvevők a kondibérlet árából, a WALKenergie órákon szintén 10 % kedvezményre jogosultak a bérlet árából, a tagsági kártya felmutatása esetén.

Hová kell mennie azoknak, akik szeretnék kipróbálnia a WALKenergie-t?

Az Energy Fitness Dorogon, a Hantken Miksa utca 8-9. szám alatt található.

 

Végül íme egy rövid videó, ami bemutatja hogyan is kell elképzelni egy WALKenergie órát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.