Interjú Lisztes Viktorral, a Menta Biobolt tulajdonosával

Sziasztok Életmódváltók!

Mostantól minden nap bemutatunk nektek egyet a partnereink közül, így jobban megismerhetitek majd őket és azt, amit kínálni tudnak nektek.

Ma Lisztes Viktorral, a Menta Biobolt tulajdonosával beszélgettünk.

 

Mutatkozz be kérlek néhány mondatban! Mióta foglalkozol a Menta Biobolttal?

Lisztes Viktornak hívnak és áprilisban lesz egy éve, hogy a tulajdonomba került a több, mint 10 éves, színvonalasan felépített, nagyszerű kollektívával rendelkező dorogi Menta Biobolt. Mindannyian elmondhatjuk, hogy szívünk-lelkünk benne van ebben a gyönyörű boltban! Elsődleges feladatunknak tartjuk a meglévő hűséges és új vásárlóink igényeinek kielégítését.

Milyen termékeket lehet nálatok kapni?

Kínálatunkkal ki tudjuk elégíteni a különleges étrendet követők igényeit, legyen szó akár diabéteszről, gluténérzékenységről, candidáról, laktózérzékenységről, de a vegetáriánusok, vegánok és a paleo diétán lévők számára is vannak kiváló minőségű élelmiszereink. Ezen felül natúr, bio és vegán étrendkiegészítők, gyógyfüvek, teák, kozmetikumok, vitaminok is kaphatóak nálunk. Attól kezdve, hogy  belecsöppentünk ebbe az egészséges és reform világba, rengeteg alapanyagot próbált, illetve váltott ki feleségem a főzésben. Be kell valljam, hogy kislányunknak és nekünk is nagyon ízlenek  az így elkészült ételek.

Miért csatlakoztatok a Legyél fittebb 2018-ban! programhoz?

Az általános iskola felső tagozatát a dorogi Eötvös József Általános Iskolában jártam ki, sporttagozatosként. Számtalan sportrendezvényen vettünk részt iskolatársaimmal. Azóta is megmaradt a mozgás iránti szeretetem. Ezért is fontos számomra a Legyél Fittebb közösség támogatása.

Milyen kedvezményeket fogtok nyújtani a résztvevőknek?

A programban résztvevőket kedvezményekkel tudjuk támogatni. Pontosabban, a közösség dietetikusa által összeállított étrend bizonyos alapanyagaira 15% kedvezményt biztosítunk. Az akcióban részt vevő termékeket üzletünkben külön megjelöljük majd.

Hol találhatnak meg benneteket az érdeklődők?

Dorogon, a Bécsi udvar utolsó üzlete a mienk, a lépcső mellett közvetlenül. Szívesen várunk mindenkit, aki egészségesebben szeretne táplálkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.