Interjú Árvai Brigittával, a Léna Kedvencei Cukrászda tulajdonosával

Sziasztok Életmódváltók!

Mostantól minden nap bemutatunk nektek egyet a partnereink közül, így jobban megismerhetitek majd őket és azt, amit kínálni tudnak nektek.

Ma Árvai Brgittával, a Léna Kedvencei Cukrászda tulajdonosával beszélgettünk.

 

Mutatkozz be kérlek pár szóval, mit kell rólad és a cukrászdáról tudni!

Árvai Brigittának hívnak, születésem óta Dorogon élek. Olyan vállalkozást szerettem volna létrehozni, ami nagyon közel áll a szívemhez. Mivel nagyon szeretek finomakat enni, ezért a választásom a cukrászdára esett. Fontos volt számomra, hogy csak olyan alapanyagokból dolgozzunk, amelyek semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaznak. Ez lett a hitvallásunk is. Az alma bio, a tepertő és a sonka termelőtől való, odafigyelünk arra, mit és hol szerzünk be. Magam is glutén- és tejfehérjeérzékeny vagyok, így szerettem volna mindenki számára fogyasztható kínálatot létrehozni.

Milyen termékeket lehet nálatok kapni?

Péksüteményeket, süteményeket kínálunk a vendégeknek, amelyek jó minőségű szénhidrátot tartalmazó lisztből készülnek. A kezdetektől fogva a háziasabb jellegű termékek kaphatók nálunk. Megtalálhatók cukor-, glutén- és laktózmentes sütik is a kínálatban, de vannak vegán és szénhidrát csökkentett termékeink is. Szeretnénk, hogy ne csak az ételérzékenyeknek, hanem a normál táplálkozású vendégeknek is élményt tudjunk nyújtani. Nálunk szeretettel készül minden, a visszajelzésekben is gyakran fogalmazzák ezt meg a vendégeink.

Miért csatlakoztatok a Legyél fittebb 2018-ban! programhoz?

Imádok Dorogon élni, ezért minden olyan kezdeményezést, ami a város fejlődését szolgálja, szívesen támogatok. A Legyél fittebb 2018-ban! program ráadásul az egészséggel, annak megőrzésével foglalkozik, így azonnal igent mondtam a részvételre.

Milyen kedvezményeket fogtok biztosítani a program résztvevőinek?

A résztvevők különböző mozgásórákon vesznek majd részt, amelyek után matricát kapnak a pontgyűjtő füzetükbe. Ha összegyűjtenek 10 db-ot, a kitartásukat egy általuk választott forró itallal (kávé vagy tea), vagy ha már melegebb lesz az idő, egy frissítő limonádéval jutalmazzuk. 20 db matrica után választhatnak egy pitét, hogy újult erővel tudják folytatni a programot. 30 db matrica után pedig megjutalmazzuk a tagokat egy örökös, 10 % kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyával. Így a későbbiekben is kedvezőbb áron tudják egészséges és finom süteményekkel kényeztetni magukat.

Hová kell menniük azoknak, akik szeretnék megkóstolni a szuper termékeiteket?

Dorogon, a Bécsi udvarban található az üzletünk. Már messziről látszik, hiszen most is van nálunk kiülési lehetőség. A tavasz beköszöntével pedig teraszt is szeretnénk készíteni, hogy még kényelmesebb körülmények között tudjuk várni a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.